Cégünkről
Fő mottónk:
"Egy bizonylatot csak egyszer szabad a kézbe venni, vagy egyszer sem!"
Irány elvünk:
"Minden rendszer elavult, az elkészülte pillanatában!"

A cég 1988-ban alakult Gyomaendrődön, mint vállalati munkaközösség. 1991-ban betéti társasággá alakult át. Kezdetben ketten, majd négyen, de hamarosan már 5-6 alkalmazottal dolgoztunk a feladatoknak megfelelően.

A cég alapítója dr. Lőrincz Sándor rendszertervező 1996-tól Kft. formában tevékenykedünk. A káderpolitikánkra jellemző, hogy alapvetően olyan szakembereket alkalmazunk, akiknek az iskolai - szakirányú iskola, egyetemi - végzettségen kívül valós gyakorlati tapasztalatuk is van. Alapvetően szoftveres munkákra szakosodtunk, de hardveres munkákat, hálózat tervezést, építést is végzünk.

Elsősorban ügyviteli, de termelésirányítási, parkolási, menetlevél feldolgozó, temető nyilvántartási rendszereket is készítettünk.

Speciális területünk a lakossági, intézményi, szemétszállítás nyilvántartása, könyvelési, számlázási komplex rendszerének kialakítása.

Az új számviteli törvény igen nagy szabadságot enged meg arra, hogy milyen ügyviteli rendszert akarnak a cégüknél alkalmazni. Mi kialakítottunk ennek megfelelően egy olyan rendszert, amelyet alkalmazva a tevékenységeit igen alaposan tudja elemezni. Mint tudja, nem kötelező a 6 – 7-s számlaosztály vezetése, de nyilván tudni akarja tevékenységeinek eredményességét ill. pontos költségeit. Arra alapoztuk teljes ügyviteli rendszerünket, hogy naprakész információkat kapjunk tevékenységeinkről. Ezt mi úgy nevezzük, hogy bármikor lehet egy " gombnyomásra” eredményt kimutatni.

A rendszereink kialakításánál alapvető kritériumok a következők:

Meglévő rendszereink:

Vállalkozóknak:
Naplófőkönyv, Pénztárkönyv.(vevő-szállító,bér és befektetett eszköz ,készlet analitikával)

Nyilvántartó alrendszerek:

Igényeknek megfelelően: